SEO

Ugens fokus er rettet mod søgemaskineoptimering, også kendt som SEO.

SEO er den almene forkortelse, for Search Engine Otimizing, dvs. søgemaskineoptimering.

Mange virksomheder har hjemmesider, der ikke er specifikke nok, hvad angår indhold og nøgleord. For at finde en hjemmeside, der er relevant, i forhold til en given søgning, på eksempelvis Google, sammenligner Google’s algoritme søgningen med relevante hjemmesiders indhold.

Søger man eksempelvis på “webbureau Kolding”, vil vores hjemmeside dukke op, som en af de første søgeresultater, da vores hjemmeside hedder webbureau Kolding, og en masse af vores indhold, på siden, omfatter nøgleordet webbureau Kolding.

søgemaskineoptimering

Hos os hjælper vi virksomheder, med at optimere tekst, indhold og kode, på Jeres hjemmesider. Men hvad er søgemaskineoptimering egentlig, og hvad indebærer det, at opnå succes, med en strategisk indsat, i forhold til søgemaskineoptimering?

Brug for en fotograf?

Kort sagt, så handler SEO om at tilrettelægge sit indhold, på ens hjemmeside, så målrettet, som muligt. Satser I eksempelvis på at ramme søgninger, på “Nye vinduer”, så skal Jeres tekst og indhold tilpasses netop de nøgleord. Både hvad angår interne og eksterne links, produktbeskrivelser og information, om Jeres virksomhed, skal Jeres tekst og indhold fokuseres omkring de pågældende nøgleord.