Ved du hvad dine besøgende laver når de er på din hjemmeside? Det er tit små ting der afgør om de besøgende på din hjemmeside bliver til en kunde eller søger videre mod en af konkurrenterne. Vi kan gennemgå din hjemmeside så du kan finde ud af hvilke sider der fungerer efter hensigten og hvilke der ikke gør.

Du kan også få et billede af hvilke dele af din hjemmeside de besøgende rent faktisk kommer forbi. På den måde kan man finde frem til hvor energien skal lægges så det er de rigtige sider der får mest opmærksomhed.

Med webanalyse kan du også finde ud af hvordan de besøgende finder frem til din hjemmeside. Det kan dermed også være med til at give et billede af hvordan du kan få endnu flere besøgende til din hjemmeside.

hvilke søgeord?

Der kan blive analyseret på lige præcis det du ønsker. Vi kan eksempelvis finde ud af hvilke søgeord du skal optimere til om din online markedsføring fungerer eller ganske enkelt om de besøgende på din hjemmeside gør de ting du gerne vil have dem til.

Målet med webanalyse er at øge antallet af salg. Både ved at få flere besøgende men også ved at have det rigtige fokus så de besøgende rent faktisk ender med at blive kunder. Vil du høre mere om webanalyse?

Så ring til os for en uforpligtende snak om hvad der kan være relevant i din situation.

Læs også: