Vi fik stillet en webdesign opgave i vores hyggelige webbureau i Kolding. Vi skulle lave en form for virksomhedsguide hvor lokale og nationale virksomheder gratis kan promovere deres erhverv og fortælle om deres passion, produkter og services.

Vi har også designet: Brahesminde skoles hjemmeside

Ideen er den at man i bytte for sin tekst og tid på projektet får et godt link fra en stærk hjemmeside med en stærk pagerank. Google kigger ofte på backlinks og ikke mindst på kvaliteten af disse links. Des bedre sidens links er, des mere kvalitet er linket værd.

Besøg hjemmesiden: Beskriv din virksomhed

Tilføj link (add url)

I bytte for et godt link kan du sende din beskrivelse af din virksomhed og få gratis online markedsføring. Vil du gerne have flere besøgende fra Googles søgemaskiner, så er det en oplagt måde at få et godt link fra en troværdig hjemmeside. Du kan også se hvilke erhverv der laver det samme som dig og finde inspiration til netop dine egne produkter og ideer.

Beskrivelse af virksomheden. Dette afsnit skal være hjørnestenen i din plan. Beskriv, hvad der gør din virksomhed unik

Der findes rigtig mange dygtige og kompetente erhverv i Danmark og vi overraskes hele tiden over hvor mange spændende virksomheder der faktisk findes i hele Danmark.

Vidste du godt: At boligfotografi er blevet in?

Professionelle webløsninger | Vores webbureau i Kolding er specialiseret i ⭐ Webdesign ⭐ SEO ⭐ Annoncering.