Ny hjemmeside i WordPress

Ny Hjemmeside der giver SEO placeringer i TOP ✅

Er det blevet tid til en ny hjemmeside? Vi bygger meget gerne en unik og professionel hjemmeside for jeres virksomheds og hjælper jer med at opnå succes på nettet. Alle vores hjemmesider bygges med fokus på søgeoptimering. Lad os bygge en hjemmeside, der vil tiltrække flere kunder til jeres virksomhed og dermed sikre større indtjening.

Skal vi samarbejde?

Hvad kan vi gøre for dig

Online synlighed

Hvad hjælper det at få bygget en ny flot hjemmeside, hvis den ikke er synlig på nettet. Vi skaber optimale vilkår for jeres virksomhed, så nye potentielle kunder finder frem til jeres virksomhed.

SEO optimeret hjemmeside

Alle vores løsninger leveres fuld SEO optimeret, så jeres nye hjemmeside har den maksimale mulighed for gode placeringer i søgemaskinernes søgeresultater. Vi har mange tilfredse SEO kunder i hele Danmark.

Web Udvikling

Web udvikling hos os starter med søgemaskinernes krav til wedudvikling. På den måde garanterer vi jer, i modtager en funklende ny hjemmeside med masser af funktionalitet, brugervenlighed og hurtighed. 

Brugervenlighed

Brugervenlighed er med til at sikre jeres potentielle kunder får en optimal oplevelse og indsigt via jeres nye hjemmeside. Vi arbejder altid med fokus på online synlighed og har kunden i centrum.

Design inspiration

Inspiration til designet

Inspiration til design af hjemmesiden er essentiel idag. Sitet skal både loade hurtig, være bruger venligt og ikke mindst være Google optimeret for at opnå succes online idag. En af verdens dygtigste udviklere og SEO specialister Brian Dean er en af vores primære inspirationskilder.

Under social indflydelse

Skal i have succes på nettet idag kommer i ikke udenom de Sociale Medier. Facebook, Linkedin, Twitter, Pinterest og Instagram er nogle af de steder man som virksomhed aktivt bør være tilstede på nettet. Søgemaskinerne kigger idag meget på det man kalder brugerinteraktion. Det kan være delinger, likes etc. Jo mere aktiv man er på de sociale medier og opnår likes og shares, des mere vil søgemaskinerne opleve jeres hjemmeside, som en af dem der skal rangeres højt i søgeresultaterne.

Vi skaber online identitet

I Danmark finder over 90% af Danskerne deres kunder igennem internettet. I et moderne digitalt univers, er det vigtigt din hjemmeside er max synlig på nettet. Har du overvejet hvordan din hjemmeside ser ud, igennem dine potentielle kunders øjne? Måske har i brug behov for en ny side?

Vores webbureau hjælper

Vores webbureau hjælper, både større og mindre virksomheder, samt private med at skabe troværdighed og opnå et positivt førstehåndsindtryk via en ny hjemmeside. Vi hjælper jeres med at opnå jeres mål med en ny hjemmeside. Skal vi tag en samtale om din case og den rigtige løsning til den? Husk det er helt uforpligtende at tage en samtale.

Flotte billeder sælger

Vi kender det godt. Vi kommer ind på en hjemmeside fyldt med tekster og informationer. Vi kender også hjemmesider med dårlige billeder, der er uden kontrast eller lavet så de vækker beskuerens interesse. Sørg for at booke en dygtig fotograf til at lave nogle gode portrætter af jeres ansatte og nogle flotte billeder fra jeres virksomhed. Det skaber en genkendelighed for jeres kunder og udstråler seriøsitet. Det samme gælder for billeder til webshop. Sørg for at få taget nogle flotte produktfotos og packshots. Det skaber mersalg med flotte fotos.

Fremtidssikret design

Eksperter i web

Vi er eksperter i udvikling af ny hjemmeside i WordPress CMS. Vi ser os faktisk, som mere anderledes end andre online webbureauer. Vi mener nemlig gennemsigtighed og information er nøglen til succes for godt samarbejde. Vi kender alle fordele/ulemper ved WordPress systemet og ved hvordan vi finder løsningerne. Vi er så heldige at vi med vores høje serviceniveau og fokus på kundetilfredshed har mange kunder, der får udviklet nye hjemmesider hos os med 2-3 års mellemrum, for at bevare følelsen af fornyelse. Online synlighed er blevet et af vores webbureaus største prioriteter i udvikling af hjemmesider.

Online visualitet

Inspiration til designet

Google ejer Youtube og det betyder faktisk at Youtube idag er verdens 2 største søgemaskine. Det siger sig selv at har i mulighed for at skabe online visualitet via gode videoer i kan uploade på Youtube og benytte dem i jeres online markedsføring. En video kan holde brugeren på jeres hjemmeside længere end de normalt ville have gjort, især hvis den er interessant nok.

Under social indflydelse

Hvorfor skal man have fokus på søgemaskineoptimering? Det skal man faktisk heller ikke. Man skal istedet sørge for at have fokus på brugeren af jeres nye hjemmeside. Hvis brugeren kan lide siden, bliver på siden og endnu bedre gider dele siden online eller på de sociale medier, så vil søgemaskinerne helt automatisk følge med og søgemaskineoptimeringen er dermed en realitet.

Hvad får i

Hvad følger med?

  • En professionel ny hjemmeside designet efter jeres behov
  • Hjemmesiden kodes i WordPress, verdens mest brugte CMS system
  • En søgeoptimeret hjemmeside
  • En hovedside og 5 undersider med fokus på jeres søgeord
  • Op til 5 email adresser
  • Virus og spambeskyttelse
  • Mobilvenligt design
  • Hurtig loadtider på sitet
  • Open source CMS = I ejer hjemmesiden
  • Professionel hosting 

Kontakt os

Skal vi designe jeres nye hjemmeside? Kontakt os og lad os få en kop kaffe