Der har været masser af diskussion omkring URL shorteners og deres indvirkning på SEO i løbet af de sidste par måneder.

Nu har  Google officielt meldt ud og bekræftet, at “link værdi” ved at benytte de såkaldte “URL shorteners” er bevaret. Google behandler dem som en 301 permanent redirect.

Gode ​​nyheder til alle de mennesker, der bruger “URL shorteners” og endnu vigtigere, det betyder, at ” linkbuilding” hvor man benytter sociale medier vil have langsigtede SEO fordele.

Webbureau i Kolding

Så med dette i tankerne, hvad er så de bedste URL afkortning tjenester til SEO:

Goo.gl

Dette er direkte fra Google. Goo.gl ‘s korte URL’er er altid 301 (permanent) omdirigere gør det hurtigt, sikkert og perfekt til SEO. Her tilbyder man også et stort udvalg af statistikker omkring  klik. Google fjerner automatisk spam links fra  databasen.

TinyURL

En af de mest populære URL shorteners som er til rådighed. Det er standard Shortener for mange sociale medier værktøjer som Twitter. Mens Tiny URL ikke giver klik statistik, betyder det giver dig mulighed for at tilpasse din URL, såsom ændring fra httpv://tinyurl.com/47m6g til http://tinyurl.com/yourname.

Bit.ly

bit.ly, har ligesom TinyURL været rundt i et stykke tid og er blevet den valgte standard for mange forskellige værktøjer. Bit.ly tilbyder et enkelt klik afkortning service med en simpel URL-sporing funktion. Dette betyder at du kan spore Bit.ly forkortede webadresser ved blot at placere et ‘+’ efter URL’en.

Så dette er mine top 3 “links shortener”. Googles link Shortener er selvfølgelig min favorit til SEO, da Google forstår betydningen af ​​at kunne kæde “link shortener ” sammen med en søgning og  indeksering.

Der er  hundredvis “links shortner” derude, så vælg nu klogt og vær sikker på, at du vælge den URL Shortener der også sikre, at du ikke kommer til at ødelægge dine hidtidige SEO aktiviteter.