Sociale medier er en voksende faktor, inden for kommunikation og marketing. Hos Kolding webbureau fokuserer vi på at tilbyde vores kunder en række innovative og elegante ydelser, i forhold til udnyttelsen af det enorme potentiale, inden for markedsføring og branding, der ligger i brugen af sociale medier.

Som virksomhed er en af de største udfordringer nemlig at forstå de sociale medier, og hvordan de skal bruges, for at opnå opmærksomhed fra målgrupperne, og samtidig overholde disse nye mediers konventioner.

strategiske løsninger

Vi tilbyder strategiske løsninger, i forhold til udnyttelsen af sociale medier, til virksomheder og organisationer. Når vi hjælper virksomheder og organisationer, med brugen af sociale medier, giver vi idéer til hvilke medier, I bør vælge, for at nå jeres målgruppe, og hvordan I kan benytte sociale muligheder bedst muligt, for at opnå jeres forretningsmål.

Facebook er verdens største sociale medieplatform. Mens Google+ er på vej frem har Facebook allerede nu sin storhedstid, med mere end 900.000.000 brugere. En platform som Facebook er derfor bestemt ikke at overse.

Vi har, hos Kolding Webbureau, kompetente medarbejdere, der har erfaring med Facebook og Social Media Marketing.

Mød de dygtige fotografer her