Det kan godt være at din kone medarbejdere og frisør synes du har en rigtig god hjemmeside. Men vil du have et ordentligt billede af hvad de besøgende på din hjemmeside egentlig synes om den bør du få foretaget resultatorienterede brugertests.

Brugertests går ud på at man kigger en besøgende over skulderen mens personen er på hjemmesiden. Personen får stillet små opgaver. Det kan eksempelvis handle om at finde bestemte informationer eller komme gennem bestillingsproceduren.

Den besøgende bliver bedt om at reflektere over alt lige fra det generelle layout til helt specifikke ting som man er interesseret i at kende de besøgendes holdninger til. Via brugertesten kan man dermed få et klart billede af hvilke ting der skaber støj på hjemmesiden og som regel er det tydeligt hvad der kan gøres for at ændre det til det bedre.

Seneste kommentarer

Brugertesten kan også være med til at give et klart billede af de ting der rent faktisk fungerer præcis som man vil have det. Dermed kan man undgå at bruge unødig energi på at ændre noget der faktisk fungerer helt efter hensigten.

Professionel webbureau i Kolding

optimal og brugervenlig

Brugertests resulterer næsten altid i at du finder frem til en lang række store og små ting der bør ændres. Det betyder at din hjemmeside hurtigt kan blive mere optimal og brugervenlig. Målet for brugertestene er i bund og grund flere salg og dermed naturligvis også øget omsætning.

Samtidig får du også et tydeligere billede af hvilke indtryk og signaler din virksomhed sender via din hjemmeside. Dermed kan du finde ud af om dit brand bliver kommunikeret ordentligt gennem hjemmesiden. Vi kan stå for både planlægning udførelse og sammensætning af en endelig rapport.

Rapporten vil slå ned på hvilke ting der bør arbejdes med for at nå tættere på det perfekte resultat.