Har du styr på, hvad der sker på din hjemmeside?

Styr på hjemmesiden? Vi kan hjælpe dig med at finde ud af om din hjemmeside fungerer efter hensigten. Som regel er målet for en virksomheds hjemmeside at skaffe kunder. Det gælder også selv om det ikke nødvendigvis er et decideret salg på en webshop.

Der er flere måder man kan undersøge om hjemmesiden virker – og vi kan hjælpe dig med det. Et godt sted at starte er at optimere den proces der fører til salg. Det kan være information der bliver placeret tydeligere eller en bestillingsproces der bliver gjort lettere.

Man kan også indsamle statistiker på de besøgende og få et godt billede af om siden virker efter hensigten. Det kan give et godt billede af om folk bliver guidet de rigtige steder hen og om de trykker på de knapper man gerne vil have dem til.

Man kan også måle effekten af nye tiltag på hjemmesiden. Det kan eksempelvis være at måle om folk er længere på siden efter der er kommet nye tekster ligesom man kan måle om folk trykker mere på knapperne efter der er ændret på deres design. Man kan reelt måle på alt.

Man kan også gennemføre brugertests hvor man følger en bruger mens vedkommende er på siden. Personen får stillet små opgaver og bliver konstant bedt om at forholde sig til siden. Det kan give værdifuld feedback og samtidig behøver man ikke have meget trafik på siden for at opnå resultater.

Samtidig undgår man at skulle gætte sig frem til hvorfor folk gør som de gør – man kan ganske enkelt spørge.

Flere besøg til din hjemmeside

Vi kan også hjælpe dig med at få din hjemmeside til at få flere besøg via søgemaskinerne ligesom vi kan hjælpe med at give teksten på din hjemmeside et løft så folk bliver på din hjemmeside. I sidste ende er målet med analyse og optimering at øge omsætningen ved at skabe flere salg gennem din hjemmeside.

Vil du høre mere om hvordan du får optimeret din hjemmeside så du får flere salg? Så ring til os med det samme så vi kan tage en uforpligtende snak.