Vi hjælper med at udvikle din hjemmeside herunder layout og opsætning af hjemmesiden til internettet. Evt. opsætning af wordpress eller andet Content Management System (WordPress), et system – en hjemmeside du selv kan redigere/opdatere.

Bestilling af domænenavn og webhotel. Vi tilbyder et webhotel med et ubegrænset antal emailadresser, ubegrænset trafik og ubegrænset plads. Et hotel der hurtigt kan tilgåes i forbindelse med opdateringer og justeringer af din hjemmeside.

Vedligeholdelse og opdatering af din eksisterende hjemmeside. Jeg sørger for løbende at udvikle og opdatere din hjemmeside efter behov.

Grafik til tryksager og print. Jeg laver tryksager, salgs og informations materiale. Herunder opsætning, klargøring og aflevering af materiale til trykkeri.

Vi kan også hjælpe med fotografering

Google adwords kampagne.

  • Opsætning af kampagne på google
  • Tekstforfatning af tekstannoncer (dem, der bliver vist på Google)
  • Opsætning af søgeord (søgeoptimering)
  • Opsyn med kampagne og løbende statistik

Pris hjemmeside
Webløsninger: Layout og opsætning af hjemmeside med op til 5 undersider : 4.500 kr. + moms.

Pris tryksag
Grafiske løsninger til tryk og print: Layout og opsætning af tryksag på op til 8 sider : 4.800 kr. + moms. Eksklusiv udgifter til trykning, bogbinding og levering.

Pris webadministration
Vedligeholdelse og opdatering af eksisterende hjemmeside. Prisen er afhængig af behov, hvilket vi finder ud af ved en samtale.

Skal vi være jeres webbureau i Kolding?