Få flere besøgende fra Google via søgemaskineoptimering

Mange søger virksomheder og produkter via søgemaskiner. Reelt er der to muligheder – enten ender folk på din hjemmeside eller også ender de hos en af dine konkurrenter. Med søgemaskineoptimering sikrer du at så mange som muligt ender på din side – og på den måde får du flere potentielle kunder.

I praksis er Google den søgemaskine der bliver optimeret til da det er den klart mest brugte i Danmark.

Læs mere om SEO

Google har en ekstremt kompleks måde at sortere søgninger på

Google har en ekstremt kompleks måde at sortere søgninger på. Derfor er der mange ting der kan justeres og ændres så din hjemmeside kommer højere op i resultaterne. Hos webbureauet i Kolding og Trekantsområdet kan vi hjælpe dig med at få optimeret din hjemmeside til Google uanset hvad dit behov er. Der kan gøres mange små ting på hjemmesiden der får Google til at se mere positivt på din hjemmeside.

Typisk vil de relevante ændringer bestå i at tilføje faktuelle informationer optimere teksten på udvalgte sider og lave små ændringer i strukturen.

Målet med søgemaskineoptimeringen

Målet med optimeringen er primært at få flere kunder via søgemaskinerne. Det handler således ikke kun om at få mange besøgende ind. Det vigtigste er at hive de besøgende ind der rent faktisk bliver kunder og dermed giver salg.

Typisk vil der både være små og store ting der kan gøres for at få potentielle kunder på din side. Hvad der er relevant at gøre kommer derfor i høj grad an på situationen for netop din hjemmeside.