Få et design der automatisk tilpasser sig til smartphones og tablets

Andelen af besøgende der kommer fra tablets og mobiltelefoner er steget meget de seneste år og tallet fortsætter med at stige. Med et responsivt design er din hjemmeside også flot og praktisk for de besøgende fra tablets og telefoner og det gør det lettere for dig at komme igennem med dine budskaber og være overbevisende overfor potentielle kunder – uanset hvilken platform de kommer fra.

Det er vigtigt at man fra starten finder frem til hvordan hjemmesiden skal se ud på mobile enheder. Det er det mest effektive i designprocessen.

Et responsivt design tilpasser sig automatisk skærmstørrelsen

Et responsivt design tilpasser sig automatisk skærmstørrelsen. Selve hjemmesiden og indholdet er derfor det samme uanset om du er på hjemmesiden med en computer med stor skærmopløsning eller en smartphone med en markant mindre skærm.

Designet tilpasser sig automatisk så brugeren er fri for at zoome ind for at se tekst og indhold når han eller hun kommer fra eksempelvis en smartphone.

Kreativ webbureau i Kolding

Fordelen ved responsivt design

Fordelen ved responsivt design frem for et mobilt site er at der kun er én hjemmeside der skal administreres. Det betyder at nyt indhold kun skal lægges op ét sted og det gør det lettere at arbejde effektivt med hjemmesiden.

Navigationen er også langt mere ens på tværs af platforme og det gør det let for brugeren at finde rundt på siden selv om han eller hun besøger hjemmesiden fra andre platforme.

Hvis du er i tvivl om hvordan responsivt design virker kan du prøve at ændre på skærmstørrelsen i dit browservindue på din computer og se hvordan vores hjemmeside tilpasser sig vinduet.

Vil du høre mere om vores tilgang til responsivt design så din hjemmeside har et flot design uanset platform? Så kontakt os for en uforpligtende snak.

Læs mere: