Få dine onlinetekster til at ramme rigtigt

Det er ikke nok at have et flot design og de rigtige funktioner på din hjemmeside. Teksten er også vigtig hvis du skal fange folk på den rigtige måde.

Et par sproglige fejl eller uforståelige sætninger sender et uprofessionelt signal som let kan føre til at de besøgende er mere trygge ved at gå til konkurrenten. Derfor er det vigtigt at dine tekster er af ordentlig kvalitet.

Tekst til web

Tekst til web skal være kort præcis og levende og frem for alt skal den være så spændende at folk ikke klikker væk fra siden – og måske endda over til konkurrenten.

Hos webbureau Kolding kan vi stå for produktionen af tekst til din hjemmeside. Vi har en journalist tilknyttet, og vi kan derfor leverer tekster af høj kvalitet. Vi kan blandt andet tilbyde en gennemgang af den nuværende tekst, så den bliver sprogligt korrekt.

Vi kan også stå for helt nye tekster, der er optimeret til din hjemmeside ud fra dine ønsker. På den måde øger du chancen for at holde fast i de besøgende og få formidlet dine budskaber på en overbevisende måde.

Vil du gerne høre mere om, hvordan du kan få din tekst løftet til et højere niveau? Så kontakt os for en uforpligtende snak.